ВАСИЛЬОВАТА КЪЩА - ПРЕЖИВЯВАНИЯ И СПОМЕНИ

“Васильовата къща” е триетажна сграда, състояща се от сутерен, основен етаж и мансарден етаж, построена изцяло от естествени материали, в която могат да се настанят 13 гости в атмосфера на домашен уют и удобство.
Част от постройката е изградена от масивни каменни блокове и тухли, работени ръчно. Къщата разполага с  общи пространства –  гостна за хранене; стая за тихи игри; кътове с безжичен интернет и възможност за офис работа на клиентите, оборудвани с компютри и принтер; обширен двор, озеленен в традицията на високопланинските дворове от района с цветя, ниски храсти, острови с дъхави билки.
         
Архитектурният й облик, хармониращ с този на къщите от западните покрайнини на България, се допълва от невероятната девствена природа на Балкана. Стаите за гости са разположени така, че да осигуряват спокойствие и тишина, която може да се чуе. Интериорният акцент се постига чрез наличие на старинни предмети, ретро декорация и гостуващи изложби на млади автори на тема „Старите български къщи”.
Къща за гости “Васильовата къща”, с. Гинци, предлагащ природосъобразен интегриран туристически продукт, свързан с богатото природно и културно наследство на региона и използващ потенциала на Западна Стара планина.
На разположение на гостите на къщата са четири двойни стаи, една тройна и две единични с общ брой гости - 13.
         
Селото се отличава с изключително красива природа, чист въздух и живописни местности, в които са пръснати къщи и вили. Селото създава идеалната обстановка за почивка и селски туризъм.
Какво предлага „Васильовата къща“ - преживявания и спомени, свързани с невероятния ландшафт на Западна Стара планина, контактите с колоритни местни хора и запознаване с легендите и мистериите на това уникално високопланинско село Гинци.
         
                                               
 
За Вас са на разположение:
4 стаи с две легла /3 спални + 1 стая с две единични легла/
1 стая с 3 легла /спалня + 1 единично легло/
2 единични стаи
 
Цена на легло – 29 лева с ДДС;
Цена на къщата на вечер – 13 легла за настаняване – 295 лева с ДДС
 
ЕЛА НА СЕМИНАР В с.ГИНЦИ !!!
NEW - Билет за участие в семинар  "Излъжи ме! " от  25 януари до 26 януари  
цена 50 лева / на човек/ с ДДС.За плащане по банка BG65UNCR75271053217410 - Уникредит Булбанк АД
NEW - Билет за участие в семинар "Как да се подготвим за 14 февруари " от 1.Февруари до 2 Февруари цена 50 лева / на човек/ с ДДС .
За плащане по банка BG65UNCR75271053217410 -Уникредит Булбанк АД
* и двата семинара ще се проведат във "Васильовата къща" село Гинци.
 
Възможно е организирането на турове до различни интересни обекти на природното и културно наследство на региона /община Годеч и община Берковица/ - попитай за повече информация на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.